Sammanfattning av 2015

Men hallå!
Var tog detta året vägen om vi får fråga?
Borta! Helt utan spår i loggboken tydligen.
Jag (Sten) har aldrig jobbat så mycket med båt som under 2015. Tyvärr var det inte så mycket med våran Doris utan med två ambulansbåtar som krävt uppmärksamhet.
Nu är vi igång och kör med nya Rescuer som vi fick innan jul. Helt fantastisk båt som har plats för ambulansen på fördäck och vårdutrymme i vårdhytten för två patienter och anhöriga.
Förhoppningsvis kommer jag att få mer tid med att jobba med Dorisen under våren eftersom vi nu är fulltaliga och kan jobba efter rätt schema, så jag jobbar 10 dygn och är ledig 15 dygn på raken. Kommer att bli bra. Även Kari har nytt jobb från nyår och jobbar dagtid som Habiliterings pedagog på en daglig verksamhet ut mot Tuvevägen.

Med Doris har vi trots allt fått gjort lite nytta som att byta ut den gamla kaminen (det brann lika mycket på utsidan som på insidan) mot en ny Reflex kamin som fungerar toppen trotts 12 minus ute. Ny dieseltank kom i och äntligen är dinetten återuppbyggd. Vi skall beställa dynorna i eftermiddag efter att ha mallat allt under gårdagen. Så det går framåt trotts allt.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Bert » Karantän :  ”Ni har ingen tur. Först med motorn och nu med karantänen. Här i Holland ser det ..”

  • Niklas Rosengren » Getterön till Anholt:  ”Var det inte trevligt på Anholt? Ni seglade ju vidare så fort.”

  • Johan Larsson » Var tar tiden vägen.:  ”Hej på er kusin & Kari, hittade detta på nätet. Är det redan dags, mindes det so..”

  • kari » Det går frammåt:  ”kul att se att du jobbar på! Kände nästan lukten bara av att läsa det du skrive”

  • Oscar » Detta är ett blogginlägg:  ”Fick du borrat? Tittade efter dig men vi har nog om varandra.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln